4.85 1162 Αξιολογήσεις Πελατών
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€ . Τηλέφωνο Παραγγελιών   210 44 166 21
EL / EN
Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποστολές

Αποστολές Παιδικά Ρούχα

Τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα:

  • 2.20€ – εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση ή PayPal.
  • Δωρεάν – για παραγγελίες άνω των 50€
  • Για Κύπρο 10.00€ – εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση , πιστωτική ή PayPal.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3.20€ ανεξαρτήτως του συνόλου της παραγγελίας.

Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται από εταιρεία μεταφορών. Το κόστος τους δεν αποτελεί μέρος της τιμής των προϊόντων, ούτε χρέωση του καταστήματός μας, αλλά την ξεχωριστή χρέωση της μεταφορικής εταιρείας για την υπηρεσία της αποστολής από το κατάστημά μας στον χώρο σας.

Το ίδιο ισχύει και για την υπηρεσία της αντικαταβολής. Η χρέωση της αντικαταβολής ως τρόπος πληρωμής είναι ανεξάρτητη από τη χρέωση της αποστολής του δέματός σας.

Για την Κύπρο οι αποστολές παραδίδονται σε 5 έως 10 εργάσιμες.

Η σελίδα καμία ευθύνη δε φέρει για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων, αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, φθορών και ζημιών που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων αμέσως μετά την παραλαβή από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που αυτά έχουν την οποιαδήποτε φθορά οφείλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημά μας στο 211.40 17 681 και αναφέρετε το περιστατικό.

Προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την παραγγελία σας το συντομότερο και σε άρτια κατάσταση.

 - Αποστολές 1

ESPA logo
© 2024, All Rights Reserved | Powered By Protocol
4.85 1162 Αξιολογήσεις Πελατών
Lorem Ipsum