4.9 1215 Αξιολογήσεις Πελατών
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€ . Τηλέφωνο Παραγγελιών   210 44 166 21
EL / EN
Αναζήτηση
Αναζήτηση

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Παιδικά Ρούχα

Η ιστοσελίδα www.paidikarouxaonline.gr αποτελεί το διαδικτυακό χώρο και κατάστημα (e-shop) της επιχείρησης "Τιτονίδου Δήμητρα" , φυσικό κατάστημα της οποίας εδρεύει επί της οδού Λ. Ειρήνης 109 και το eshop  Ειρήνης 179 στο Πέραμα Πειραιώς. Η χρήση, περιήγηση, αγορές και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στην ιστοσελίδα www.paidikarouxaonline.gr συνεπάγεται αυτομάτως τη ρητή συγκατάθεση των κάτωθι προϋποθέσεων και όρων χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης υποχρεούται να διαβάσει και να γνωρίζει.

Σε περίπτωση μη συμφωνίας με τους όρους ή μέρος αυτών οφείλετε να σταματήσετε την οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.paidikarouxaonline.gr
Το www.paidikarouxaonline.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τη λάθος χρήση ή τα αποτελέσματα αυτής από τους επισκέπτες και χρήστες της. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει υποχρέωση οικονομικής, ηθικής ή οποιουδήποτε άλλου τύπου αποζημίωσης προς τους χρήστες ή τρίτους. Οι χρήστες είναι μοναδικοί και αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την οποιαδήποτε χρήση ή αποτελέσματα αυτής και η παρούσα ιστοσελίδα ουδέποτε προτρέπει ή συμβουλεύει ή εξαναγκάζει αυτούς στην οποιαδήποτε ενέργεια ή κατάσταση.

Στο www.paidikarouxaonline.gr μπορεί να περιλαμβάνονται εξωτερικοί σύνδεσμοι και διαφημίσεις κάθε μορφής. Η σελίδα μας δεν έχει καμία ευθύνη για την ανακατεύθυνση, περιήγηση και οτιδήποτε προκύπτει εξ’ αυτών. Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο χρήστης
Το www.paidikarouxaonline.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσης, τα προϊόντα και τις τιμές ή ακόμα και να αναστέλλει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε λόγο χωρίς καμιά προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι φωτογραφίες, τα σχέδια κείμενα και όλα τα περιεχόμενα και αρχεία της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του carousel παιδικά ρούχα και www.paidikarouxaonline.gr και απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, αντιγραφή, μεταποίηση, αναπαραγωγή τους από οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό μέσο και για το οποιοδήποτε εμπορικό ή μη σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση και άδεια για τον συγκεκριμένο σκοπό από την εταιρία μας και των νόμιμων εκπρόσωπών της.

Το www.paidikarouxaonline.gr προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο ποιοτική και έγκυρη και ξεκάθαρη πληροφόρηση σε σχέση με τα προϊόντα, τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρει πάντα υπό την επιφύλαξη τυχόν ακούσιων τυπογραφικών, τεχνικών ή άλλης φύσης σφαλμάτων.

Βάση του Ν. 2251/1994 έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης χωρίς οποιαδήποτε αιτιολόγηση για αγορές από απόσταση μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση.
Η αίτηση της υπαναχώρησης προς το κατάστημά μας πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή γραπτώς και τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες και ταμπελάκια καθώς και την απόδειξη αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές δείτε εδώ.
Το τυχόν πρόσθετο κόστος αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφεται αν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το paidika rouxa online.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εφόσον παραλάβουμε τα προϊόντα και γίνει έλεγχος για την κατάστασή τους.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα ή συνοδευτικά αυτών επιστραφούν ελλειπή ή με σημάδια μεταχείρισης, μερικής ή ολικής φθοράς δε γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή αποφασίζεται μονομερώς από την εταιρεία η μείωση της αξίας του προϊόντος ως μεταχειρισμένου.
Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης σε προϊόντα τα οποία είναι ακατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής όπως εσώρουχα και μαγιό.
Επίσης, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή μόνο και εφόσον δεν προκύπτει πρόσθετο κόστος για λογαριασμό τρίτων.

Οι φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές των προϊόντων μας ελέγχονται και ενημερώνονται τακτικά, παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στις περιγραφές ή εικόνες, μικρές αποκλείσεις στα εικονιζόμενα χρώματα λόγω διαφοράς χρωματικής απόδοσης του φωτισμού ή της οθόνης που τα αναπαραγάγει, αποκλείσεις στις διαστάσεις των ρούχων ή στις συνιστώμενες ηλικίες και ύψη.
Το paidika rouxa online έχει το δικαίωμα να διορθώνει και να μεταβάλλει τα στοιχεία αυτά ανά πάσα στιγμή.
Εφόσον επιθυμείτε την απόλυτη λεπτομερή στήριξη σας στα στοιχεία προϊόντος που αναφέρονται στη σελίδα μας  πριν την αγορά αυτών, οφείλεται να επικοινωνήσετε και να ενημερωθείτε γραπτώς για την ακρίβεια τους.
Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας παρέχουμε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες εφόσον το επιθυμείτε.

Προσωπικά Δεδομένα

Το www.paidikarouxaonline.gr δεσμευτικά δηλώνει την ορθή, εμπιστευτική χρήση και προστασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους ίδιους τους χρήστες με σκοπό τη διασφάλιση και αποπεράτωση της συναλλαγής και επικοινωνίας μεταξύ των δύο. Η εγγραφή μελών κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται εκτός ειδικών περιπτώσεων και βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της σελίδας και των διαχειριστών της.

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή τροποποιήσει ή να διαγράψει τα προσωπικά του στοιχεία στην ενότητα ο λογαριασμός μου.

Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των προσωπικών στοιχείων των πελατών και χρηστών για την ενημέρωσή τους για προσφορές ή οποιοδήποτε άλλες ενέργειες του καταστήματος, εφόσον βέβαια οι ίδιοι έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους με την εγγραφή τους στην αντίστοιχη υπηρεσία της σελίδας www.paidikarouxaonline.gr.

Εφόσον επιθυμείτε την εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter – ενημέρωσης για προσφορές, δίνετε μια έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) στην οποία θα λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό και πληκτρολογείτε ένα κωδικό ασφαλείας με τον οποίο θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Για τη διασφάλιση του απορρήτου του κωδικού αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο χρήστης.
Συνιστούμε τη χρήση ασφαλούς κωδικού ασφαλείας (όχι κοινών και με λίγους χαρακτήρες π.χ. ημερομηνία γέννησης κλπ.) και τη συχνή αλλαγή αυτού. Επίσης, να μη δίνετε το email και τον κωδικό ασφαλείας σας (password) σε τρίτους.
Σε περίπτωση απώλειας, κακόβουλης χρήσης από τρίτους ή υποκλοπής του κωδικού σας ή της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης οφείλεται να ενημερώσετε άμεσα τη σελίδα μας για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Εάν ο χρήστης επιθυμεί τη διαγραφή του από την εν λόγω υπηρεσία απλώς μπορεί να ακυρώσει την εγγραφή του στην ειδική σελίδα.

Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Το www.paidikarouxaonline.gr δε δημοσιεύει, δεν παραχωρεί ούτε μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πελατών σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) , παρά για τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Δεσμευόμαστε για την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη συναλλαγή και του απόρρητου των προσωπικών σας στοιχείων.
Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν από εμάς είναι τα εξής: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, Πόλη, Νομός, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο, email
Εάν ενδεχομένως μη εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν με κάποιο τρόπο δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά μηνύματα μεταξύ του www.paidikarouxaonline.gr και των χρηστών, τότε ευθύνη δε φέρει η σελίδα και συνιστούμε την αποφυγή αποστολής τυχόν απόρρητων πληροφοριών.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πρόσβαση:

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Σε περίπτωση δήλωσης ψευδών, λανθασμένων ή ελλιπών στοιχείων το www.paidikarouxaonline.gr έχει το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση και την πρόσβαση στις υπηρεσίες του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και φέροντας καμία περαιτέρω υποχρέωση απέναντι στον χρήστη ή τρίτους.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το www.paidikarouxaonline.gr θεωρεί ότι κάποιος χρήστης παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο τους όρους χρήσης της σελίδας.

Επίσης δεν γίνονται δέκτες οι αλλαγές και επιστροφές σε ρούχα ή άλλα προϊόντα που έχει γίνει η οποιαδήποτε κατά παραγγελία μεταποίηση ή διόρθωση,  όπως κόντιμα η στένεμα.

Στο www.paidikarouxaonline.gr σκεπτόμενοι ως επαγγελματίες αλλά και ως πελάτες προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε δυσάρεστη περίπτωση προκύψει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επωνυμία:  Τιτονίδου Δήμητρα
ΑΦΜ:  101081982
ΔΟΥ:  Ε’ Πειραιά
Έδρα:  Λ. Ειρήνης 109 Πέραμα
ΑρΓεΜΗ:  126481409000
Τηλ:   211 40 17 681
E-mail:  info@paidikarouxaonline.gr

© 2024, All Rights Reserved | Powered By Protocol
4.9 1215 Αξιολογήσεις Πελατών
Lorem Ipsum