4.9 1215 Αξιολογήσεις Πελατών
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€ . Τηλέφωνο Παραγγελιών   210 44 166 21
EL / EN
Αναζήτηση
Αναζήτηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Παιδικά Ρούχα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ένα ή περισσότερα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα έξοδα μεταφοράς του προς αλλαγή προϊόντος και του προϊόντος αντικατάστασης βαραίνουν τον αγοραστή εκτός και αν αποκλειστική ευθύνη φέρει το κατάστημά μας.
Τα έξοδα αυτά είναι 2.50€ για την επιστροφή και 2.50€ για την αποστολή του νέου προϊόντος. Σύνολο 5€.
Για επιστροφές από την Κύπρο το κόστος είναι 22€ για δέματα έως 2 κιλά.

Τυχόν έξοδα που προκύψουν λόγω αυξημένου βάρους των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.


Εσώρουχα – μαγιό – καλσόν – μάσκες - πιπίλες - μπιμπερό  δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση ελαττώματος ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας που καθιστά αναγκαία την αλλαγή του προϊόντος, τότε αυτό αλλάζεται με το ίδιο προϊόν εφόσον είναι διαθέσιμο.
Εάν αυτό δεν υπάρχει γίνεται αλλαγή με διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του καταστήματός μας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημα.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βάση του Ν. 2251/1994 έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης χωρίς οποιαδήποτε αιτιολόγηση για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση.
Μπορείτε να βρείτε το έντυπο υπαναχώρησης πατώντας εδώ:

Η αίτηση της υπαναχώρησης προς το κατάστημά μας πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή γραπτώς και τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία (εάν υπάρχει), στην αρχική τους κατάσταση, να φέρουν όλα τα καρτελάκια και ετικέτες, να μην έχουν πλυθεί και να συνοδεύονται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, επιστρέφεται σε εσάς το ποσό της αξίας των προϊόντων που αγοράστηκαν, καθώς και τα τυχόν αρχικά έξοδα αποστολής. Εξαιρούνται συμπληρωματικά έξοδα που τυχόν έχετε επιλέξει ως πρόσθετη υπηρεσία πλέον του βασικού τρόπου αποστολής που προσφέρεται (π.χ. αντικαταβολή ή αυθημερόν παράδοση).

Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά με δική σας χρέωση ή να τα παραδώσετε σε εμάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.

Η επιστροφή των χρημάτων εκτελείται μέσω του ίδιου μέσου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά) και εντός 14 ημερών από την ημέρα κατάθεσης του έντυπου της υπαναχώρησης.

Σε καμία περίπτωση δε γίνονται επιστροφές και αλλαγές σε προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία,  όπως οι στολές παρέλασης.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα ή συνοδευτικά αυτών επιστραφούν ελλειπή ή με σημάδια μεταχείρισης, μερικής ή ολικής φθοράς δε γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή αποφασίζεται μονομερώς από την εταιρεία η μείωση της αξίας του προϊόντος ως μεταχειρισμένου.
Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης σε προϊόντα τα οποία είναι ακατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής όπως εσώρουχα και μαγιό.

Επίσης δεν γίνονται δέκτες οι αλλαγές και επιστροφές σε ρούχα ή άλλα προϊόντα που έχει γίνει η οποιαδήποτε κατά παραγγελία μεταποίηση ή διόρθωση,  όπως κόντιμα η στένεμα.


Οι αλλαγές στο κατάστημά μας γίνονται

  • Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς.
  • Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00.
  • Μόνο με προϊόντα της ίδιας σεζόν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε και να μας στείλετε το έντυπο υπαναχώρησης

 - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 1

© 2024, All Rights Reserved | Powered By Protocol
4.9 1215 Αξιολογήσεις Πελατών
Lorem Ipsum